NIeuwe Duo gastles: Emmy en Wahab

woensdag, 13 mei 2020

NIeuwe Duo gastles: Emmy en Wahab

De duo-les van Emmy en Wahab stond al ingepland. Maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Samen zouden zij vertellen over hun oorlog. Emmy over hoe zij als klein Joods meisje moest onderduiken. En Wahab over hoe hij en vele andere Jezidi's hals over kop moest vluchten uit Irak, omdat de jihadstrijders van IS jacht op hen maakten. Onlangs verscheen er een artikel over hen in het Algemeen Dablad. Daarin leggen zij uit wat hun motivatie is om samen hun verhaal te vertellen. 

Klik hier om het artikel te lezen

Zie ook de website van het Nederlands Dagblad: https://www.nd.nl/nieuws/nederland/970102/onderduiker-82-en-vluchteling-24-we-zijn-allebei-vervolgd-vanwege 

Bent u geinteresseerd in deze les, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de korte termijn is de les nog niet in te boeken vanwege de corona-crisis. Ook is deze les alleen te reserveren voor scholen in de regio Midden-Nederland. Voor Noord Nederland, Zuid Nederland en de Randstad zijn andere gastspreker duo’s beschikbaar.

logos LSG Vluchtelingewerk

 

Mediakit

Wenst u in contact te komen met een ooggetuige of gastspreker? Bespreek uw wensen met het team van het Landelijk Steunpunt Gastsprekers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
06-21 95 52 68.

Heeft uw wens betrekking op Kamp Westerbork, neemt u dan contact op met onze collega’s van Kamp Westerbork via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0593-592600.

steun ons