algemene voorwaarden

  • Scholen in het basisonderwijs betalen €30,- per gastspreker per dag.
  • Overige onderwijsinstellingen (VO, MBO, HBO, universiteit) betalen €35,- per gastspreker per dag.
  • Niet-onderwijsinstellingen betalen de reiskosten van de gastspreker (a € 0,30/km excl. Btw) en daar bovenop €50,- (excl. Btw) bemiddelingskosten.

  • Bij de reiskosten hanteren wij een minimum van €10,- (excl. Btw)

Annulering

Een wijziging of annulering van een gastles is niet vrijblijvend. Wanneer u de afspraak wilt wijzigen of afzeggen kunt u dit kosteloos per telefoon of per e-mail doen mits u dit binnen 10 werkdagen na dagtekening van de bevestiging van de gastles meldt. Daarna zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen van €30,- (basisonderwijs) of €35,- (vanaf niveau VO en niet-onderwijsinstellingen) per gastles. Deze kosten zijn geheel voor rekening van de aanvrager.

Ziekte

Mocht een gastspreker zich ziekmelden dan zorgt het Landelijk Steunpunt Gastsprekers WOII-Heden – in goed overleg - voor een alternatieve spreker, of wordt de gastles op een alternatieve datum alsnog verzorgd. Mocht u besluiten om geen gastles meer af te nemen, dan wordt het gefactureerde bedrag teruggestort.

Mediakit

Wenst u in contact te komen met een ooggetuige of gastspreker? Bespreek uw wensen met het team van het Landelijk Steunpunt Gastsprekers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
06-21 95 52 68.

Heeft uw wens betrekking op Kamp Westerbork, neemt u dan contact op met onze collega’s van Kamp Westerbork via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0593-592600.

steun ons