Disclaimer

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het Landelijk Steunpunt Gastsprekers WOII-Heden wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Deze site bevat enkele hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast wordt vanuit tal van sites links gelegd naar deze site. Steunpunt Gastsprekers is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Indien uw naam of de naam van uw instelling tegen uw zin op deze site wordt vermeld, neemt u dan contact met ons op. De betreffende informatie wordt dan van de website verwijderd.

Mediakit

Wenst u in contact te komen met een ooggetuige of gastspreker? Bespreek uw wensen met het team van het Landelijk Steunpunt Gastsprekers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
06-21 95 52 68.

Heeft uw wens betrekking op Kamp Westerbork, neemt u dan contact op met onze collega’s van Kamp Westerbork via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0593-592600.

steun ons