Nieuw: De digitale gastles

maandag, 01 juni 2020

Nieuw: De digitale gastles

De corona crisis zorgt ervoor dat veel van onze gastsprekers niet meer fysiek bij u op school kunnen komen. Daarom hebben wij een alternatieve manier gevonden om de gastsprekers toch hun persoonlijke verhaal te laten vertellen. Sinds kort bieden wij namelijk digitale gastlessen aan. Via Zoom wordt een videoverbinding tot stand gebracht en de gastspreker vertelt zijn verhaal vanuit huis, terwijl de leerlingen vanuit het klaslokaal (of hun eigen huis) naar de gastspreker kunnen luisteren en hem/haar vragen kunnen stellen.

Een digitale gastles aanvragen? Lees dan de stappen hieronder door:

  • - U vult het aanvraagformulier in op onze website. Geef daarbij aan dat het om een digitale les gaat.
  • - Wij zullen zorgen dat er een gastspreker aan u gekoppeld wordt en u krijgt de contactgegevens van de gastspreker + een zoomlink.
  • - U belt de gastspreker alvorens de gastles begint, zodat de digitale les praktisch en inhoudelijk kan worden besproken.
  • - Zowel gastspreker als docent openen de zoomlink op het afgesproken tijdstip.
  • - De gastles kan beginnen. (Zorg ervoor dat de gastspreker de kinderen kan zien. Interactie is een wezenlijk onderdeel van de gastles en het is voor de gastspreker fijn om te zien tegen wie hij/zij praat) .

Voor meer informatie. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mediakit

Wenst u in contact te komen met een ooggetuige of gastspreker? Bespreek uw wensen met het team van het Landelijk Steunpunt Gastsprekers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
06-21 95 52 68.

Heeft uw wens betrekking op Kamp Westerbork, neemt u dan contact op met onze collega’s van Kamp Westerbork via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0593-592600.

steun ons