Steunpunt Gastsprekers lanceert nieuwe website!

29 maart 2018

Nieuwsgierig naar hoe het is om een persoonlijk verhaal over de oorlog in de klas te horen en/of er mogelijkheden zijn om een ooggetuige of naoorlogse gastspreker te boeken? Bekijk de mogelijkheden op de nieuwe website!

 

 Naast een eigentijdse en frisse vormgeving kenmerkt de nieuwe site zich door het verbeterde gebruikersgemak. Zo is er een kalender geïntegreerd in het aanvraagformulier en staan de (nieuwe) algemene voorwaarden op een rijtje. Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig herzien en afgestemd op onze nieuwe huisstijl.

Hoe kunt u een gastles boeken? Wie zijn onze gastsprekers? Hoe evalueert u een gastles? Op al deze vragen zijn via de menuitems ‘Gastspreker aanvragen, onze gastsprekers, en gastles evalueren’ de antwoorden te vinden. Naast praktische informatie zijn er ook filmpjes te zien van onze gastsprekers. Ook kunt u ter voorbereiding van uw les  de films ‘De oorlog in 7 minuten’ en de serie ‘Jong in Oorlog’ bekijken, die ontwikkeld zijn door het Nationaal Comité 4 en 5 mei in samenwerking met Steunpunt Gastsprekers. Ook is er een besloten omgeving voor gastsprekers.

Bij de ontwikkeling van de site staat de gebruikerservaring centraal. De website is te raadplegen op alle mobiele devices. Het overzichtelijke design sluit aan bij de behoefte van de moderne gebruiker.  Ook zijn verschillende social media kanalen geïntegreerd op de homepage. De nieuwe website is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met webdesigner Get There.

Copyright ©2018 Landelijk Steunpunt Gastsprekers WOII-Heden
T (0593) 59 26 00  |   E steunpunt@kampwesterbork.nl

Copyright ©2018 Landelijk Steunpunt Gastsprekers WOII-Heden
T (0593) 59 26 00
E steunpunt@kampwesterbork.nl