20 jaar Landelijk Steunpunt Gastsprekers

dinsdag, 09 juli 2019

20 jaar Landelijk Steunpunt Gastsprekers
Het Landelijk Steunpunt Gastsprekers bestaat binnenkort 20 jaar en dat zullen we op 25 november 2019 gaan vieren. Toen het Landelijk Steunpunt Gastsprekers in 1999 werd opgericht begonnen we met 12 gastsprekers. Vijf van hen verzorgen anno 2019 nog steeds gastlessen op scholen. Dat zijn Hans Aussen, Minka Kaszo, Henny Dormits, Virry de Vries Robles en Christina Nap-Hasselaar. Inmiddels hebben zij echter meer dan 200 collega gastsprekers die hen helpen om op alle scholen en organisaties in Nederland te bedienen. Op 25 november zijn uiteraard al onze gastsprekers uitgenodigd, maar daarnaast willen we vanwege het 20 jarig jubileum ook docenten uitnodigen die de afgelopen jaren gastsprekers op hun scholen hebben ontvangen. Op de dag zullen enkele gastsprekers een gastles verzorgen en s ’middags zijn er lezingen over diverse relevante onderwerpen. Oftewel een informatieve dag waarbij u na afloop nog de mogelijkheid heeft om na te praten onder het genot van een borrel. De officiële uitnodiging zal nog worden verstuurd, maar als docent kunt u 25 november alvast noteren in uw agenda.

Mediakit

Wenst u in contact te komen met een ooggetuige of gastspreker? Bespreek uw wensen met het team van het Landelijk Steunpunt Gastsprekers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
06-21 95 52 68.

Heeft uw wens betrekking op Kamp Westerbork, neemt u dan contact op met onze collega’s van Kamp Westerbork via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0593-592600.

steun ons