Sara de Vries (de Telegraaf)

maandag, 30 mei 2022

Sara de Vries (de Telegraaf)

De Telegraaf interviewde onlangs gastspreker Sara de Vries. In het artikel 'de Nazi's steeds te slim af' vertelt Sara hoe haar vader de oorlog kon overleven ondanks de heftige vervolging die plaats vond tijdens de oorlogsjaren.

Sara vertelt al enkele jaren via het Landelijk Steunpunt Gastsprekers het verhaal van haar Joodse familie tijdens de oorlog. “Het gaat over mijn nichtje Lineke, haar ouders Aron en Eva, mijn vader Marcus en de directe gevolgen die de Holocaust op mijn eigen leven heeft. In totaal zijn er 68 familieleden vermoord”. Wilt u Sara een keer uitnodigen voor een gastles dan kunt u dit laten weten in het aanvraagformulier op onze website. Ze is inzetbaar in de regio Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht. 

Het artikel in de Telegraaf is via de onderstaande link de openen:

Klik hier om het artikel in de Telegraaf te lezen.

 

Mediakit

Wenst u in contact te komen met een ooggetuige of gastspreker? Bespreek uw wensen met het team van het Landelijk Steunpunt Gastsprekers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
06-21 95 52 68.

Heeft uw wens betrekking op Kamp Westerbork, neemt u dan contact op met onze collega’s van Kamp Westerbork via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0593-592600.

steun ons