Corona-nieuws voor gastsprekers

woensdag, 16 december 2020

Corona-nieuws voor gastsprekers

Geachte gastspreker,

We kijken reikhalzend uit naar het moment dat alles weer enigszins normaliseert. Gewoon de deur uit zonder driemaal te checken of het mondkapje wel binnen handbereik is. Gewoon even op visite bij familie en vrienden. En gewoon weer de klas in om aan jongeren te vertellen over de impact van oorlog en het belang van vrede en vrijheid.

Hoewel we in het nieuwe jaar graag weer snel de klas in willen, zullen we moeten afwachten wanneer dat ook daadwerkelijk kan. In december en januari zijn er in ieder geval geen fysieke gastlessen mogelijk. Zo lang een échte les in de klas nog geen optie is, is een digitale gastles een uitstekend alternatief.

Wij rekenen erop dat we in 2021 weer samen met u uitvoering kunnen geven aan het gastsprekersproject dat ons allen aan het hart gaat.

Mediakit

Wenst u in contact te komen met een ooggetuige of gastspreker? Bespreek uw wensen met het team van het Landelijk Steunpunt Gastsprekers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
06-21 95 52 68.

Heeft uw wens betrekking op Kamp Westerbork, neemt u dan contact op met onze collega’s van Kamp Westerbork via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0593-592600.

steun ons